WEB SITE-UL.
PUNCTUL CENTRAL
DIN DIGITAL.

Indiferent de domeniul de activitate, prezenta in online are, in marea majoritate a cazurilor, un impact semnificativ asupra succesului unei afaceri.

La Althaus Creative Studios, in urma unui audit si a unei cercetari amanuntite, iti oferim solutia potrivita pentru afacerea ta: site-uri de prezentare, magazine online, blog-uri sau landing page-uri optimizate pentru conversie.

SERVICII WEB DESIGN

CREARE MAGAZIN ONLINE

Dezvoltam magazine online moderne, optimizate pentru conversie. Folosim cele mai noi tehnologii in domeniu si implementam un design functional, bazat pe strategii de marketing si analiza comportamentala a clientului.

Integram plata cu cardul, generarea automata de facturi, conectarea la firmele de curierat si generarea automata de AWB.

CREARE SITE PREZENTARE

Un site de prezentare profesionist poate fi cheia succesului afacerii tale, atat in online cat si in offline. Cu ajutorul unui design atragator, navigare intuitiva si continut relevant, vei impresiona si atrage mai multi clienti.

Incredinteaza-ne nevoile tale online si vei obtine un site de calitate superioara, adaptat specific cerintelor afacerii tale.

SERVICII ADITIONALE

Optimizarea site-ului tau este la fel de importanta ca si crearea lui. Noi oferim servicii aditionale care iti pot imbunatati prezenta online: crearea de bloguri, asistenta hosting si domenii, instalare certificate SSL, audit si consultanta.

Foloseste formularul de mai jos si programeaza un audit gratuit – analizam impreuna situatia si iti oferim o strategie actionabila.

DE CE ESTE SITE-UL
IMPORTANT PENTRU AFACEREA TA?

CREDIBILITATE

Unul dintre motivele principale pentru care afacerea ta are nevoie de un site este credibilitatea. Sunt multe sanse ca pe piata sa existe competitori, iar o modalitate prin care poti iesi in evidenta este printr-un site atractiv, ce comunicat clar informatii de calitate pentru potentialii clienti.

Fara un site web, oamenii se pot indoi de legimitatea afacerii tale.

BRANDING

Prezentarea brandului catre potentialii clienti este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poti face pentru succesul afacerii. Prin prezentarea clara a identiatii de brand (Cine esti, Ce faci si Ce valori ai) iti cresti sansele de a convinge potentialii clienti sa te aleaga.

Fara un site web, oamenii nu pot gasi cu usurinta informatii sigure si de calitate despre afacerea ta.

CONTACTE

Un site web ajuta la generarea de contacte.
Odata ce oamenii te gasesc in mediul online, devin interesati de serviciul sau produsul pe care il oferi si doresc sa afle mai multe, vor sti cum sa te contacteze gratie informatiilor prezentate online.

Atunci cand este dezvoltat si folosit corect, un site web genereaza venituri cu mult peste pretul de implementare.

TRAFIC ORGANIC

Odata ce esti online si ai un site optimizat din punct de vedere SEO, cresc sansele de a fi afisat in rezultatele de cautare Google. Aceste lucru inseamna o crestere a traficului organic, de calitate, si implicit si a potentialilor clienti.

Impreuna cu o campanie SEO, site-ul tau are toate sansele sa apara in topul rezultatelor pentru cuvintele cheie importante.

EFICIENTIZARE

Prin intermediul unui site web poti salva timp si iti poti imbunatati serviciul de relatii cu clientii.

De exemplu se pot implementa solutii de programari online, 100% automate, prin care clientii se pot programa singuri, fara ca staff-ul sa mai piarda timp cu preluarea apelurilor telefonice sau inregistrarea manuala a programarilor.

MARKETING DIGITAL

Daca doresti sa iti cresti afacerea, vanzarile sau pur si simplu sa atingi un anume scop, vei avea nevoie de un site catre care sa directionezi traficul.

Prin folosirea unor campanii de marketing digital (Google Ads, Social Media Ads, SEO) poti aduce pe site potentiali clienti de calitate iar prin intermediul site-ului poti finaliza vanzarea.

Livrabile Branding Dr. Albu

REBRANDING – SEO – DIGITAL MARKETING2022

CLINICA DR. ALBU

WEB DESIGN – SEO – MARKETING  2018 – 2023

MANUFAKTURA

Web_Melissimo_Shop

WEB DESIGN2021

MELISSIMO

Agentie de web design - portofoliu

UX/UI – WEB DESIGN2021-2023

AGERIO/ INTUITEXT

PROCESUL DE CREARE
AL SITE-ULUI WEB DE LA ZERO

1. WORKSHOP DE CUNOASTERE

Asemanator cu workshop-ul pe care il folosim pentru proiectele de branding si rebranding, prin intermediul acestei sesiuni interactive identificam utilizatorii, scopurile acestora si ce asteptari au de la site.

2. SITEMAP

Sitemap-ul este de fapt arhitectura intregului site. Stabilim impreuna ce informatii vor fi disponibile pe site si cum pot utilizatorii sa navigheze cat mai usor pentru a gasi ceea ce cauta.

3. WIREFRAME

Odata ce sitemap-ul este aprobat, ne apucam de wireframe. Cu ajutorul wireframe-ului stabilim ce continut este necesar pe fiecare pagina din site. Acest lucru ne ajuta sa vizualizam traseul utilizatorului si sa gasim o solutie pentru ca acesta sa ajunga unde doreste din cat mai putine click-uri.

4. DESIGN/ MOCK-UP

Acum ca avem structura definitivata, incepem si stabilim cum va arata din punct de vedere grafic site-ul. Adagam culorile brandului, fonturi, typefaces si imagini pentru a obtine rezultatul final.

5. DEZVOLTARE/ IMPLEMENTARE

In ultima etapa a procesului de creare site web, folosim ajutorul dezvoltatorilor pentru a pune in online site-ul, conform pasilor anteriori.

YOUR BUSINESS STARTS NOW

SOLICITA AUDIT GRATUIT

Ne dorim sa ajutam fiecare afacere, fie ea mare sau mica, sa isi gaseasca identitatea si sa isi atinga potentialul.

Credem ca cel mai important lucru intr-o colaborare este comunicarea eficienta si intelegerea nevoilor si dorintelor tale.

Foloseste formularul de mai jos sau „arunca-ne” un mail la:

office[@]althaus-studios.ro

Raspundem imediat!