Platformele de socializare in ziua de azi inglobeaza mai mult decat crearea sau mentinerea legaturilor cu cei apropiati. Astazi Facebook si Instagram sunt veritabile platforme de marketing si pe buna dreptate. Daca mentinerea Reach-ului, cresterea numarului de Like-uri si followeri iti ridica probleme, noi ne ocupam de tot!

Indiferent de obiectivul pe care doresti sa-l atingi, un mediu de relationare corespunzator cu potentialii clienti este cel care va creste increderea oamenilor in brand-ul dumneavoastra, va creste awareness-ul si ii va fideliza!

In functie de ce alegi, noi iti cream cover-ul, grafica postarilor, postam in functie de un plan verificat in detaliu si aprobat de comun acord si mentinem comunicarea cu persoanele de pe pagina.

La finalul fiecarei luni realizam un raport in care prezentam principalele KPI ( key points of interest ), statistici, numere, si discutam impreuna despre stategia pentru perioada urmatoare.

Marketing

Construim si crestem impreuna, prin comunicare si intelegerea nevoilor tale! Campaniile noastre de marketing, fie ca le demaram pe Facebook, Instagram sau Google Ads vor face ca rata de conversie a clientilor sa fie resimtita direct in vanzarile tale!

Psihologia clientului este punctul pe care punem accent, astfel incat cuvintele cheie folosite, modul de redactare a anunturilor si elementele vizuale vor fi adaptate pentru fiecare campanie in parte, iar rata de conversie a potentialilor clienti in clienti efectivi va fi una de top!

Copywriting

Daca vrei ca pe site-ul sau pagina ta sa gasesti doar content de calitate care sa adauge in plus valoare, oferim servicii de copywriting pentru orice ai nevoie, fie ca este vorba un articol de specialitate, texte pentru site-ul tau sau blog.

Contract Drafting

Departametul nostru Juridic va sta la dispozitie cu redactarea oricarui contract din zona IT&C, dar si din alte domenii. Ne asiguram ca fiecare clauza sa reprezinte interesele tale in relatia cu viitorii parteneri de afaceri!

Nu mai astepta!

Foloseste formularul de contact alaturat, iar noi te sunam cat ai zice „Facebook”! Ne vedem la o cafea, unde discutam in amanunt si venim cu strategii de marketing, create special pentru business-ul tau!