TU CE FACI PENTRU AFACEREA TA IN 2023?

Digitalizarea a luat cu asalt afacerile mici si mari in ultimii ani astfel incat a devenit o nevoie esentiala pentru orice business care isi doreste sa tina pasul si sa se detaseze de competitori.

BRANDING

Dezvoltam impreuna o strategie de brand pe baza careia construim brandul. Ne asiguram ca rezultatul final sa fie unul original, potrivit pentru fiecare companie in parte.

Incepem cu o discutie relaxata, pentru a vedea ce servicii iti sunt necesare, in functie de buget, dimensiunea afacerii si conceptul acesteia.

WEB DESIGN

Indiferent de domeniul de activitate, prezenta in online are, in marea majoritate a cazurilor, un impact semnificativ asupra succesului unei afaceri.

La Althaus Creative Studios, in urma unui audit si a unei cercetari amanuntite, iti oferim solutia potrivita pentru afacerea ta: site-uri de prezentare, magazine online, blog-uri sau landing page-uri optimizate pentru conversie.

MARKETING

Optimizarea SEO este un mix de strategii si tehnici utilizate pentru a face site-ul tau mai vizibil si mai usor de gasit pe motoarele de cautare precum Google.

Acest proces implica optimizarea continutului si a structurii site-ului pentru a-l face mai relevant pentru cuvintele cheie pe care oamenii le cauta si pentru a imbunatati experienta utilizatorilor.

50+
Proiecte realizate
100 +
Site-uri web realizate
8 000 +
Numar de conversii generate

Conform Gartner, 91% dintre afaceri sunt implicate într-o formă de inițiativă digitală, iar 87% dintre liderii de afaceri seniori afirmă că digitalizarea este o prioritate. 89% dintre companii au adoptat deja o strategie de afaceri axată pe digital sau planifică să o facă.

CLIENTI