SEO sau Search Engine Optimization este acel proces de care ne ocupam noi ca site-ul tau sa nu fie uitat intre paginile Google, ci sa apara acolo unde are efect. Il propulsam direct pe prima pagina, iar de acolo vei atrage vizualizari, clienti si te vei ridica deasupra competitiei!

Una din metodele care te propulseaza in fata competitiei este folosirea de Google Ads. In urma unui proces detaliat de analiza si pozitionare, iti cream o campanie de Google Search combinata cu Google Display Network, folosind tool-uri precum remarketing si remarketing dinamic, pentru ca tu sa atragi pe site fix clientii potentiali, iar mai apoi ne asiguram ca acestia devin clienti fideli!

Online & Offline

Multa lumea crede ca SEO este limitat la lumea online-ului, insa el merge de multe ori mai departe, in lumea offline-ului. Folosim diverse tactici din arsenalul de Marketing, atat in mediul virtual cat si in lumea reala, pentru a genera trafic catre site-ul tau.

Iti aduce doar acei vizitatori ce au un potential ridicat de a se transforma in clienti, iar mai apoi ne asiguram ca ei devin clienti fideli, indiferent ca afacerea ta se bazeaza pe un shop online sau pe prestarea de servicii.

Analytics – Rapoarte

Implementam cele mai recente solutii de Analiza, precum Google Analytics, iar la finalul lunii iti prezentam un raport cu cele mai importante date (KPI) si discutam impreuna despre planul pentru perioada urmatoare, avand ca scop maximizarea ratei de conversie si a brand awareness-ului.