OPTIMIZARE SEO.
DEVINO MAI VIZIBIL
IN DIGITAL.

Optimizarea SEO este un mix de strategii si tehnici utilizate pentru a face site-ul tau mai vizibil si mai usor de gasit pe motoarele de cautare precum Google.

Acest proces implica optimizarea continutului si a structurii site-ului pentru a-l face mai relevant pentru cuvintele cheie pe care oamenii le cauta si pentru a imbunatati experienta utilizatorilor.

DE CE ESTE OPTIMIZAREA SEO
ESENTIALA PENTRU AFACEREA TA?

VIZIBILITATE IN ONLINE

Prin optimizarea seo a site-ului tau pentru cuvinte cheie relevante, te vei putea clasa mai sus in rezultatele cautarii. Acest lucru iti va permite sa
atragi mai mult trafic pe site, ceea ce va duce la o crestere a numarului de clienti interesati de serviciile/produsele pe care le oferi.

EFICIENTIZARE COSTURI

Optimizarea SEO poate fi mai eficienta din punct de vedere al costurilor decat alte strategii de marketing, cum ar fi Google Ads. Daca site-ul tau este bine optimizat pentru cuvintele cheie potrivite, vei aparea in primele rezultate ale cautarii, pozitie ce se va mentine in timp fara costuri suplimentare.

INCREDERE

Un site optimizat SEO va fi apreciat de utilizatori si va fi considerat mai serios sau de incredere atunci cand ocupa primele pozitii pe Google. Este esential sa lasi o prima impresie buna in mediul digital.

IN CE CONSTA
OPTIMIZAREA SEO?

CONTINUT DE CALITATE

Cel mai important factor in optimizarea SEO il reprezinta oferirea de continut original si relevant pentru cautarile pe care le efectueaza publicul tau tinta pe Google. Acesta trebuie sa urmeze o structura clara si usor de parcurs oferind o experienta cat mai buna utilizatorilor.

LINK-BUILDING

Link-urile care trimit catre site-ul tau au o pondere mare in a determina daca site-ul tau este de incredere si merita o pozitie mai ridicata in rezultatele cautarii. In 2023, acestea vor fi factorul decisiv pentru a determina cine va ocupa primele pozitii de pe Google.

OPTIMIZAREA PENTRU MOBIL

Un site care se incarca rapid va avea un scord de calitate mai ridicat. In plus, din ce in ce mai multi oameni acceseaza internetul de pe dispozitive mobile, astfel incat este important ca site-ul tau sa fie optimizat pentru a fi afisat corect si usor de utilizat pe aceste dispozitive.

OPTIMIZAREA METADATELOR

Utilizarea titlurilor si descrierilor meta eficiente: Titlurile si descrierile meta sunt afisate in rezultatele de cautare si pot ajuta la atragerea atentiei utilizatorilor si la imbunatatirea ratei de clic. Titlurile si descrierile meta trebuie sa fie concise si sa contina cuvintele cheie potrivite.

ANALIZA CUVINTELOR CHEIE

Analiza cuvintelor cheie este unul din cele mai importanti factori ai optimizarii SEO.  Implica identificarea acelor cuvinte care sunt importante si relevante pentru o afacere, cuvinte pe care ulterior le folosim in optimizarea continutului site-ului web.

Astfel, cresc sansele de a fi afisat cat mai sus in motoarele de cautare.

ANALIZA COMPETITIEI

Prin analiza competitiei iti poti face o idee despre ce anume functioneaza, dar si despre eventualele modalitati prin care te poti diferentia si poti lua fata competitorilor tai.

REBRANDING – SEO – DIGITAL MARKETING2022

CLINICA DR. ALBU

WEB DESIGN – SEO – DIGITAL MARKETING  2018 – 2022

MANUFAKTURA

UI/UX DESIGN – WEB DESIGN2022

AGERIO / INTUITEXT

BRANDING – WEB DESIGN2022

MILITARY TRAINING

PROCESUL DE OPTIMIZARE SEO
PENTRU SITE-UL TAU

1. AUDIT SEO

Primul pas este sa facem un audit SEO pentru site-ul tau. Utilizam softuri precum Ahrefs si Semrush pentru a extrage date importante despre structura site-ului tau, posibile erori si avertizari, profilul actual de backlinks, performanta metadatelor si informatii privind continutul si traficul. Auditul SEO este un pas essential, intrucat o buna parte din strategia SEO se va baza pe aceste date.

2. CERCETAREA CUVINTELOR CHEIE SI A COMPETITIEI

Analizam in detaliu cuvintele cheie pe care competitorii tai le folosesc in structura site-ului si continutul care se claseaza pe primele pozitii pentru a identifica subiectele principale pe baza carora vom crea strategia de continut. Strategia de continut se va baza pe mai multe tipuri de cuvinte cheie, fiecare tip reprezentand intentia pe care o are utilizatorul atunci cand introduce cuvantul cheie respectiv. (informare, cumparare, comparare, etc.)

3. STRATEGIA DE LINKBUILDING

In 2023, factorul care va decide cine ocupa prima pozitie pe Google va fi autoritatea domeniului. Foarte multe branduri ofera continut relevant si original pentru o gama larga de subiecte. Ceea ce face diferenta insa, este numarul de link-uri si autoritatea domeniului. Strategia de link building cuprinde un mix de tactici ce are ca scop obtinerea de link-uri relevante, de la domenii de incredere pentru a creste autoritatea domeniului tau.

4. DEZVOLTARE / IMPLEMENTARE

In etapa de implementare vom face modificarile necesare conform strategiei SEO. Acesti pasi vor include optimizarea onpage a meta tilurilor si a descrierilor, optimizarea etichetei de imagine si a continutului din pagina. Se vor implementa fisierele robots.txt corspunzatoare, iar fiecare pagina va avea setata structura de cod potrivita pentru a fi citita mai usor de motoarele de cautare.
Concomitent, eforturile noastre se vor axa pe crearea de link-uri valoroase catre landing page-urile de interes.

5. OPTIMIZARE

Procesul de optimizare este un proces constant ce se bazeaza pe analizarea datelor si a comportamentului utilizatorilor si pe implementarea actiunilor necesare pentru marirea performantei. Titlurile si descrierile paginilor sunt optimizate constant pentru a asigura o rata de click cat mai ridicata.

SERVICII SEO

 • Audit SEO
 • Strategie SEO personalizata in functie de obiective
 • Optimizare SEO on-page
 • Optimizare SEO off-page (Link Building)
 • Dezvoltare Blog
 • Creare si optimizarea de continut
 • Creare de advertoriale SEO
 • Optimizarea metadatelor (Titlurilor si a Descrierilor)
 • Optimizare viteza de incarcare site
 • Creare de articole de blog (min. 2000 cuvinte)
 • Creare descrieri produse
 • Audit SEO
 • Strategie SEO personalizata in functie de obiective
 • Optimizare SEO on-page
 • Optimizare SEO off-page (Link Building)
 • Dezvoltare Blog
 • Creare si optimizarea de continut
 • Creare de advertoriale SEO
 • Optimizarea metadatelor (Titlurilor si a Descrierilor)
 • Optimizare viteza de incarcare site
 • Creare de articole de blog (min. 2000 cuvinte)
 • Creare descrieri produse

START YOUR ASCENT

AFACEREA TA, IN ONLINE

Ne dorim sa ajutam fiecare afacere, fie ea mare sau mica, sa isi gaseasca identitatea si sa isi atinga potentialul.

Credem ca cel mai important lucru intr-o colaborare este comunicarea eficienta si intelegerea nevoilor si dorintelor tale.

Foloseste formularul de mai jos sau „arunca-ne” un mail la:

office[@]althaus-studios.ro

Raspundem imediat!