Olimpiada nationala de matematica in format digital

Odata cu pandemia de Coronavirus multi organizatori s-au vazut nevoiti sa se adapteze la noul context. Printre acestia, cei de la Gazeta Matematica in parteneriat cu Intuitext au decis sa organizeze ei Olimpiada Nationala de Matematica, de aceasta data in format digital, ca urmare a faptului ca olimpiada organizata de Ministerul Educatie a fost anulata.

Au colaborat cu noi pe partea de UX/UI iar impreuna cu echipa lor de developeri am reusit sa ducem la bun sfarsit, intr-un interval destul de scurt de timp, aplicatia ce a fost folosita de peste 10.000 elevi in acelasi timp, in cadrul etapei judetene.

Servicii oferite:

  • User Experience (UX) Design
  • User Interface (UI) Design
  • Graphic Design

Provocare | Solutie

Provocarea a fost reprezentata de faptul ca aplicatia dezvoltata a trebuit sa poata fi utilizata cu usurinta atat de catre elevii din clasele V-XII, cat si de profesorii corectori si supraveghetori. Acest lucru a implicat o “modularitate” a elementelor si paginilor.

Solutia a fost sa folosim o zona de administrare identica in prima faza atat pentru elevi cat si pentru profesori, urmand ca mai apoi sa adaugam sau sa retragem elemente si permisiuni in functie de rolul asociat in baza de date fiecarui utilizator.