Web Design Shop

MANUFAKTURA

THE COFFEE SHOP RESTAURANT

La ManufakturaThe Coffee Shop Restaurant, poti experimenta o cafea de cea mai buna calitate, proaspata prin intregul proces de preparare, de la prajire si depozitare pana la macinare. Te poti delecta, de asemenea, cu patisserie si antreuri dintre cele mai bune, paste si salate rafinate sau feluri de mancare consistente. Toate acestea in 4 locatii in Bucuresti si o locatie in Timisoara.

In continuare colaboram pe partea de Digital Marketing (Google Ads si SEO) si administrarea si optimizarea magazinului online.

Servicii oferite:

WEB DESIGN – GOOGLE ADS – SEO – SOCIAL MEDIA MARKETING – DIGITAL MARKETING CONSULTING

ONLINE SHOP DESIGN

Pentru ManufakturaThe Coffee Shop Restaurant am dezvoltat un magazin online optimizat pentru vanzarea produselor marca proprie – cafeaua Manufaktura si in curand si ceaiul Manufaktura. Am implementat plata cu cardul si am conectat API cu contul Fan Courier, astfel incat AWB-urile aferente fiecarei comenzi sa poata fi generate automat, la plasarea comenzii.

Am implementat de asemenea si zona de Blog, unde utilizatorii regasesc informatii de interes legate de lumea cafelei, precum diferente intre origini, moduri de preparare si istoria diverselor bauturi.

Datorita campaniei de promovare SEO pe care o optimizam si a calitatii articolelor, in aproximativ 6 luni am reusit sa aducem multe din articolele de blog pe prima pagina in Google, fapt care a generat o crestere a traficului organic spre aproximativ 1000 vizitatori in plus, lunar.