SERVICII DE
DESIGN GRAFIC

Orice afacere de succes are la baza un set de elemente grafice realizate special pentru aceasta, ce tin cont de conceptul de business, domeniul de activitate si contextul in care vor fi folosite.

Fie ca vorbim de logo-uri, carti de vizita, flyere, postere, bannere sau pur si simplu infografice, este important ca acestea sa se imbine armonios, pentru a respecta Identitatatea vizuala a afacerii tale.

In cazul in care nu exista identitate de brand sau un brand bine definit, recomandam serviciul de branding pentru cele mai bune rezultate.

LOGO DESIGN

Unul din elementele principale ale identitatii vizuale, logo-ul este considerat de multi piatra de temelie a unui brand de succes.

Realizam minim 2 interatii de logo, din care alegem impreuna o varianta pe care putem interveni cu un numar prestabilit de modificari. Prezentam varianta in context, pe mock-up-uri relevante.

Livram la final logo-ul in format vectorial si rasterizat.

LOGO “MILITARY TRAINING”

LOGO “CLINICA DR. ALBU”

LOGO “A.P.E.R.S”

LOGO “PREOTU LAWYERS”

FLYER DESIGN

Flyer-ul este un element important al unei strategii de marketing offline reusite – si nu numai. Cu un cost relativ mic pentru un numar mare de flyere, brandul, serviciile si ofertele tale ajung rapid la un numar ridicat de potentiali clienti – pe care ii poti redirectiona apoi catre punctul tau central din online –  site-ul web. 

Realizam rapid grafica, optimizam fisierele pentru print si, daca doresti, trimitem direct comanda catre reteaua noastra de colaboratori – totul pentru ca tu sa nu iti mai bati capul si sa primesti direct produsul final.

design grafic flyere

FLYER “TRUPA PIERDEVARA”

Blitz Car Station Flyer Design

FLYER “BLITZ CAR STATION”

Digital Painting

Ne mandrim cu faptul ca suntem una din putinele agentii digitale din Romania ce ofera servicii de Digital Painting. Astfel, putem realiza Logo-uri, Fundaluri, Elemente Grafice, Concept Art, iar voi beneficiati de o lucrare artistica originala. Echipa noastra tanara si talentata va asteapta pentru o colaborare reusita!

Servicii Graphic Design

  • Logo Design
  • Package Design
  • Design carti de vizita
  • Design bannere
  • Design Social Media
  • Design Flyere
  • Digital Painting

WE DESIGN SUCCESS

AFACEREA TA, IN ONLINE

Ne dorim sa ajutam fiecare afacere, fie ea mare sau mica, sa isi gaseasca identitatea si sa isi atinga potentialul.

Credem ca cel mai important lucru intr-o colaborare este comunicarea eficienta si intelegerea nevoilor si dorintelor tale.

Foloseste formularul de mai jos sau „arunca-ne” un mail la:

office[@]althaus-studios.ro

Raspundem imediat!