GRAPHIC DESIGN

Orice afacere de succes are la baza un set de elemente grafice realizate special pentru aceasta, ce tin cont de conceptul de business, domeniul de activitate si contextul in care vor fi folosite.

Fie ca vorbim de logo-uri, carti de vizita, manuale de brand, flyere, postere, bannere sau pur si simplu infografice, cover-uri pentru facebook si semnaturi de e-mail, este important ca acestea sa se imbine armonios, pentru a da nastere Identitatii vizuale a afacerii tale. Am pregatit o echipa talentata pentru ca tu si afacerea ta sa beneficiati de calitatea pe care o meritati!

Logo

Niciun element al firmei nu are un impact mai mare decat logo-ul, primul element vizual cu care lumea intra in contact.

Pentru ca suntem siguri de faptul ca doresti ca logo-ul tau sa fie in acord cu filosofia afacerii tale iti schitam, proiectam si finalizam un logo original, iar identitatea brandului tau va fi una puternica, impunatoare si atractiva!

Poti vedea portofoliul complet de proiecte aici.

Carti de vizita

Pentru ca afacerea ta nu se dezvolta exclusiv online si intalnirile de afaceri sunt adevarate „meciuri” ai nevoie de orice detaliu pe care sa-l folosesti in avantajul tau. Cartile de vizita pe care noi le proiectam sunt premium,  adaptate nevoilor tale! Poti alege serviciul complet de Branding pentru cele mai consistente rezultate.

Mock-up de produs

Vrei ca produsele tale sa arate premium? Un mock-up grafic care sa atraga orice privire este ce ai nevoie! Produsul tau nu numai ca va fi calitativ, dar va si arata ca unul. Incepem cu un mock-up grafic (Cum va arata produsul tau final) iar dupa ce ne punem de acord asupra design-ului final, te ajutam si cu printarea si realizarea fizica a produsului (recipient, ambalaj, etc).

Digital painting

Ne mandrim cu faptul ca suntem una din putinele agentii digitale din Romania ce ofera servicii de Digital Painting. Astfel, putem realiza Logo-uri, Fundaluri, Elemente Grafice, Concept Art, iar voi beneficiati de o lucrare artistica originala. Echipa noastra tanara si talentata va asteapta pentru o colaborare reusita!

Cere o oferta!

Foloseste formularul de contact alaturat, iar noi te contactam imediat! Dupa ce ne cunoastem si ne povestesti despre afacerea ta, iti trimitem o oferta personalizata nevoilor tale!