Orice afacere de succes are la baza un set de elemente grafice realizate special pentru aceasta, ce tin cont de conceptul de business, domeniul de activitate si contextul in care vor fi folosite.

Fie ca vorbim de logo-uri, carti de vizita, manuale de brand, flyere, postere, bannere sau pur si simplu infografice, cover-uri pentru facebook si semnaturi de e-mail, este important ca acestea sa se imbine armonios, pentru a da nastere Identitatii vizuale a afacerii tale. La ALTHAUS STUDIOS am pregatit o echipa de specialisti pentru ca tu si afacerea ta sa beneficiati de calitatea premium pe care o meritati!

Logo

Niciun element al firmei nu are un impact mai mare decat logo-ul, primul element vizual cu care lumea intra in contact.

Pentru ca suntem siguri de faptul ca doresti ca logo-ul tau sa fie in acord cu filosofia afacerii tale iti schitam, proiectam si finalizam un logo original, iar identitatea brandului tau va fi una puternica, impunatoare si atractiva!

Carti de vizita

Pentru ca afacerea ta nu se dezvolta exclusiv online si intalnirile de afaceri sunt adevarate „meciuri” ai nevoie de orice detaliu pe care sa-l folosesti in avantajul tau. Cartile de vizita pe care noi le proiectam sunt premium,  iar persoana care o va primi cu siguranta va fi impresionata!

Flyere & More

Creste si mai mult brand awareness-ul! Daca ai un eveniment de promovat, abia te-ai lansat pe piata sau daca vrei sa lansezi o noua oferta, noi avem grija ca elementele grafice sa impresioneze prin originalitate, creativitate si perfectiune a design-ului! Ne ocupam de Flyere, Bannere, Postere, Ambalaje de produs, si multe altele!

Manual de brand

L-ai conceput si l-ai crescut inca de mic, ai fost mereu atent ca el sa nu fie tratat necorespunzator, vorbim despre BRAND! Un manual de brand este necesar oricarei afaceri ce are grija ca reprezentarea ei sa fie una corecta, in conformitate cu cerintele tale. Iti punem la dispozitie intreg arsenalul de brandingpentru ca afacerea sa beneficieze de vizibilitatea pe care o merita!

Mock-up de produs

Vrei ca produsele tale sa arate premium? Un mock-up grafic care sa atraga orice privire este ce ai nevoie! Produsul tau nu numai ca va fi calitativ, dar va si arata ca unul. Incepem cu un mock-up grafic (Cum va arata produsul tau final) iar dupa ce ne punem de acord asupra design-ului final, te ajutam si cu printarea si realizarea fizica a produsului (recipient, ambalaj, etc).

Digital painting

Ne mandrim cu faptul ca suntem una din putinele agentii digitale din Romania ce ofera servicii de Digital Painting. Astfel, putem realiza Logo-uri, Fundaluri, Elemente Grafice, Concept Art, iar voi beneficiati de o lucrare artistica originala. Echipa noastra tanara si talentata va asteapta pentru o colaborare reusita!

Cere o oferta!

Foloseste formularul de contact alaturat, iar noi te contactam imediat! Dupa ce ne cunoastem si ne povestesti despre afacerea ta, iti trimitem o oferta personalizata nevoilor tale!


ee":"Albanian","mejAb0/scr='text/jaser":"Soo Ab0/sc1>