Althaus Studios este o agentie digitala premium, construita pe baza unor principii solide de business. Echipa noastra experimentata si creativa are toate resursele necesare pentru ca orice proiect sa indeplineasca si cele mai exigente cerinte. Respectul fata de client se vede cel mai bine in calitatea serviciilor oferite, iar pentru asta te asiguram ca in primul rand iti intelegem afacerea si nevoile!

Perfectiunea sta in detalii, iar design-ul consta in alaturarea detaliilor perfecte, de aceea deviza dupa care lucram este PERFECTION BY DESIGN !

Promptitudine, profesionalism

Ne-am bucurat de promptitudinea si profesionalismul cu care cei de la Althaus Studios au fost alaturi de noi in campaniile de marketing pe care le-am derulat, precum si in realizarea site-ului Manufaktura The Coffee Shop Restaurant! O echipa pregatita si mereu acolo cand ai nevoie, recomand cu drag !

Rebranding, Redesign

Echipa tanara si entuziasta de la Althaus m-a ajutat cu refacerea de la zero a site-ului Mobile Dj, folosind un stil modern si minimalist. SEO a functionat rapid si prima cerere de cotatie a venit in mai putin de o saptamana. Ei se ocupa acum si de promovarea pe Google.

Rapizi, comunicare instanta

Calitate foarte buna a serviciilor, site-ul a fost realizat intr-un timp foarte scurt si fara sa necesite modificari. Intreaga colaborare a fost caracterizata de profesionalism! Momentan ei se ocupa de promovarea pe Google Ads, ceea ce mi-a adus o crestere constanta a incasarilor.