DESPRE ALTHAUS
CREATIVE STUDIOS.

Suntem Althaus Creative Studios – O agentie de design digital ce ofera servicii complete de creatie. Ne ocupam de Branding, Web Design, Graphic Design, UX/ UI Design, Marketing Online, Optimizare SEO.

Brandul nostru a luat nastere in anul 2018, ca urmare a dorintei comune a fondatorilor nostri de a oferi solutii digitale complete pentru afaceri diverse. Punem accentul pe comunicare deschisa si constanta si pe calitatea serviciilor oferite. Intre timp ne-am marit echipa pentru a realiza totul in-house, iar pentru serviciile pe care nu le putem realiza noi direct (de exeplu, serviciul de tipografie) avem o retea de colaboratori profesionisti, cu rezultate usor de verificat.

Ne ocupam de intreg procesul creativ, de la ideile geniale ce stau la baza afacerilor de succes pana la strategia de lansare a brandului, produsului sau evenimentului tau.

Asa cum nu exista doua afaceri identice, nici solutiile pe care le aplicam nu sunt standard. Pentru proiectul tau, primesti o strategie personalizata pentru cele mai bune rezultate.

DE CE SA ALEGI
ALTHAUS STUDIOS?

EXPERIENTA

Studioul nostru creativ a luat nastere in anul 2018, insa fiecare membru al echipei are o experienta indelungata in domeniul creatiei digitale. Ne dorim sa evoluam constant iar pentru a reusi acest lucru ne dedicam regulat mentinerii la curent cu cele mai noi trenduri in domeniu si cu cele mai noi tehnologii.

Am colaborat si colaboram in continuare cu clienti de renume din domenii precum HoReCa, Consumer Goods, Medical, Tech.  

TRANSPARENTA

La Althaus Creative Studios, suntem transparenti 100% in privinta modului de colaborare. Nu exista costuri ascunse sau modalitati prin care sa devii dependent de noi.

Indiferent ca discutam despre un proiect de identitate vizuala, un magazin online sau o campanie de promovare online, primesti la final consultanta in implementare si utilizare (manual de brand, tutorial administrare site online, acces si drepturi depline la campaniile de promovare).

DEDICARE

Ne dedicam complet fiecarui proiect. Nu suntem genul de agentie care se incarca cu proiecte peste proiecte, facand rabat de la calitate in favoarea unui volum ridicat de munca.

Preferam sa ne ocupam de un numar mic de proiecte in paralel; astfel exista o echipa dedicata fiecarui client, echipa ce ofera maximul de calitate in minimul de timp. 

PROCESUL DE LUCRU

Procesul nostru de lucru este eficient, oferind maximul de calitate in minimul de timp.

Indiferent de natura proiectului, incepem printr-un audit al nevoilor tale. Aceasta etapa este esentiala pentru a crea un plan ce iti va oferi cele mai bune solutii.

Continuam apoi cu un workshop de creatie ce are ca rezultat ulterior primele propuneri de design (un mock-up de site web, o propunere de logo, o strategie de crestere organica etc.).

Comunicam pe intreaga durata a colaborarii iar la final oferim asistenta in implementare si administrare.

AFACEREA TA, IN ONLINE

Ne dorim sa ajutam fiecare afacere, fie ea mare sau mica, sa isi gaseasca identitatea si sa isi atinga potentialul.

Credem ca cel mai important lucru intr-o colaborare este comunicarea eficienta si intelegerea nevoilor si dorintelor tale.

Foloseste formularul de mai jos sau „arunca-ne” un mail la:

office[@]althaus-studios.ro

Raspundem imediat!