CLINICA DR. ALBU

UN DOCTOR DE RENUME. UN (RE)BRAND PE MASURA.

Clinica DR. ALBU are ca element definitoriu chiar pe Conferentiarul Universitar Dr. ALBU Dinu-Florin. Un medic de renume, un pioner in Obstetrica-Ginecologie, Genetică Medicală, Medicină Materno-Fetală, acesta a infiintat clinica in anii 90, sub brandul ALCO SAN. Este primul medic obstetrician, ginecolog, ce a efectuat în premieră, pentru prima oară în România procedurile de amniocenteză (în anul 1999) , biopsie de vilozități coriale (în anul 2001) și morfologie fetală 3D/4D.

In prezent ne ocupam de partea de digital marketing, axata atat pe promovare SEO cat si pe promovarea pe Google Ads.

PROVOCAREA.

In anul 2021, s-a hotarat ca este nevoie de un rebranding, pentru a lasa in urma numele de ALCOSAN si pentru a arata mai bine valorile ce stau la baza acestei afaceri de familie. Avand in vedere lunga existenta pe piata a brandului ALCOSAN si de renumele dobandit in peste 20 ani, provocarea a constat in realizarea procesului de rebranding fara a pierde elementele vizuale definitorii, cu care clienti s-au obisnuit.

In acest caz, elementele definitorii constau in Sigla formata dintr-un lant ADN stilizat pentru a include imaginea unui fat in burta mamei si culorile representative, portocaliu si bleu.

SOLUTIA.

Avand in vedere atat faptul ca la baza discutam despre o afacere de familie intinsa pe 2 generatii, cat si faptul ca numele Albu a capatat o greutate in domeniul medical, am decis ca noul brand sa arate aceste aspecte: Clinica Dr. Albu.

Am pastrat elementele definitorii, respectiv culorile si sigla, insa am modernizat imaginea brandului alegand un font nou, premium si vectorizand elementele ce existau doar in format Raster.

WEB DESIGN

Odata cu procesul de Rebranding am decis si realizarea unui nou site web de prezentare: dralbu.ro. Ca functionalitati distincte, am dezvoltat si implementat un sistem modern de programari online, sistem ce a permis eficientizarea modului in care clientii clinicii descopera serviciile si se programeaza. Acestia isi pot administra singuri programarile, se pot reprograma sau pot anula programarile, totul din contul lor, fara a mai fi nevoie de a contacta telefonic clinica.

Am implementat de asemenea o zona de Blog, zona ce ofera informatii de incredere pentru cititori si ajuta in procesul de promovare SEO.

Web Design pentru Clinica Dr. Albu

DESIGN SIGLE LUMINOASE

In cadrul procesului de rebranding, am decis realizarea unor reclame/ sigle luminoase pentru clinica. Avand in vedere locatia clinicii, la intersectia dintre Bulevardul Barbu Vacarescu si Bulevardul Lacul Tei, amplasarea reclamelor atat pe fata clinicii, cat si pe lateralul acesteia asigura o vizibilitate crescuta a brandului si a serviciilor oferite.

schite design sigle luminoase cladire

PRODUCTIE

  1. carti de vizita
  2. plic pentru rezultate
  3. mapa documente
  4. foi cu antet