AGERIO

PROFESORUL TAU PERSONAL, DIN BUZUNAR

AGERIO este aplicaţia mobilă care pune în legătură profesori experimentaţi şi atent selecţionaţi de matematică şi română, cu elevi de gimnaziu şi liceu, pentru ajutor online la pregătirea temelor, lecţiilor, Evaluării Naţionale clasa a VIII-a şi examenului de Bacalaureat.

Colaboram din 2021 si ne ocupam de UX/UI Design, Graphic Design si Branding pentru varianta noua a aplicatiei Agerio, dar si de partea de Web Design pentru site-ul Agerio.

Servicii oferite:

BRANDING – WEB DESIGN – UX/UI DESIGN – GRAPHIC DESIGN

UX/UI DESIGN

La inceputul colaborarii dintre Althaus Studios si echipa Agerio, in aplicatie existau mai multe stiluri vizuale, ca urmare a colaborarii cu diferiti designeri grafici si designeri UX/ UI in trecut.

Ne-am ocupat initial de stabilirea unei singure directii vizuale pentru aplicatie iar mai apoi am inceput dezvoltarea celor doua flow-uri: flow-ul pentru elev si flow-ul pentru parinte.

Una dintre provocari a constat in stabilirea mecanismului prin care elevul sa poata explora aplicatia, insa sa nu o poata folosi decat in momentul in care isi asociaza contul sau cu cel al parintelui. Astfel, parintele poate cumpara agerioni pentru copilul sau si poate urmari progresul acestuia, avand un raport de activitate dupa fiecare sesiune pe care copilul o desfasoara cu un profesor.

WEB DESIGN

Am dezvoltat un site web modern, in care am implementat si respectat noua directie vizuala dezvoltata. Aceasta este jucausa, Avand la baza spatiul cosmic din care se trage mascota aplicatiei, bufnita astronaut Agerio.

Am dezvoltat de asemenea o serie de animatii custom pentru site-ul Agerio iar pe parte de functionalitati am inclus formulare de INSCRIERE pentru profesori si zona de shop, in care utilizatorii isi pot cumpara Agerioni (moneda aplicatiei) sau direct pachete de studii pentru anumite capitole.