AGENTIE WEB DESIGN

SERVICII CREARE WEBSITE DE PREZENTARE

Crearea unui website de prezentare este primul si poate cel mai important pas in promovarea afacerii tale in mediul online.

Realizarea unui website de prezentare va reprezenta cartea de vizita online a afacerii tale.

Un site de prezentare te va ajuta sa prezinti viitorilor clientii toate informatiile esentiale despre afacerea ta, sediul locatiei tale si cum acestia pot lua legatura cu tine. In acelasi timp, site-ul de prezentare reprezinta si componenta esentiala din planul de marketing.

Aici vei putea organiza campanii de marketing online, fie ca vorbim de campanii platite sau campanii de optimizare SEO, site-ul de prezentare este locul in care clientii vor lua contact pentru prima oara cu afacerea ta.

Realizare site web de prezentare - Agentie web design

REALIZARE SITE WEB

IN CE CONSTA CREAREA UNUI SITE WEB DE PREZENTARE?

Realizarea unui site web prezentare presupune in primul rand ca tu, in calitate de antreprenor, sa stii exact ce servicii oferi, care sunt punctele forte ale afacerii tale si ce informatii vrei sa ajung la publicul tinta.

Crearea unui site web de prezentare va avea ca baza manualul de branding in care sunt incluse elementele de identitate vizuala precum logo, fonturi permise sau culori, dar si o serie de reguli in ceea ce priveste design-ul.

Rolul manualului de brand este acela de a oferi un design coerent si unitar pentru prezentarea afacerii tale in mediul online. Avand manualul de brand si identitatea vizuala clar definite, vom stabili impreuna structura website-ului conform cerintelor tale si te vom indruma pe tot parcursul procesului pentru a ne asigura ca oferim cea mai buna experienta viitorilor utilizatorilor.

FUNCTIONALITATI SITE WEB

CE FUNCTIONALITATI POT ALEGE PENTRU WEBSITE-UL DE PREZENTARE?

Blog sau stiri

Iti oferim posibilitatea de creare a unui site de prezentare cu functionalitatea de blog, prin care poti publica continut de tip articole, retete, stiri sau video.

Marketing

Configurarea website-ului de prezentare pentru utilizarea instrumentelor din suita Google. Iti oferim o gama larga de module de marketing pentru optimizare SEO, Google Ads sau Meta Ads.

Programare online

Ofera clientilor tai posibilitatea de a se programa sau de a rezerva bunurile sau serviciile pe care le oferi. Iti oferim asistenta in implementarea si utilizarea modulului de programare.

Newsletter

Poti crea si configura newslettere pentru site-ul tau de prezentare. Modulul se utilizeaza usor avand un design simplu si intuitiv, oferind posibilitatea de automatizare a newsletterelor.

DURATA REALIZARE SITE

CAT DUREAZA REALIZAREA UNUI SITE WEB DE PREZENTARE?

Durata de realizare a unui site de prezentare variaza de la caz la caz, in functie de mai multi factori precum: numarul de pagini, complexitatea design-ului si a implementarii.

De regula, termenul pentru realizarea unui website de prezentare este cuprins intre 10 si 30 de zile.

Acest lucru presupune ca avem la dispozitie toate materialele necesare din partea ta: logo, identitate vizuala, manual de brand, informatii despre afacerea ta, imagini acolo unde este cazul si continutul pentru fiecare pagina. In cazul in care nu dispui de aceste materiale sau viziunea si brandul tau nu sunt atat de bine definite, te vom indruma si iti vom oferi consultanta necesara pentru definirea clara a serviciilor si imaginii brandului tau.

Pentru mai multe informatii despre manualul de brand, elementele de identitate vizuala si importanta lor puteti verifica pagina de branding.

Serviciu realizare site prezentare

PRET SITE PREZENTARE

CAT COSTA REALIZAREA UNUI WEBSITE DE PREZENTARE

Pretul pentru realizarea unui website de prezentare porneste de la 800 euro. In functie de numarul de pagini, de complexitatea design-ului, dar si de functionalitatile alese (blog, modul de programare/rezervare, sistem newsletter).

Un alt aspect foarte important in stabilirea unui pret pentru realizarea unui site de prezentare este daca exista un logo pentru firma ta, o identitate vizuala (un set de culori si fonturi). In cazul in care identitatea vizuala si branding-ul nu exista, acestea vor aduce costuri suplimentare pentru realizare site-ului tau de prezentare.

Pentru o estimare cat mai precisa, solicita o oferta de pret pentru afacerea ta.

CLIENTI.

CONTACT.

Ne dorim sa ajutam fiecare afacere, fie ea mare sau mica, sa isi gaseasca identitatea si sa isi atinga potentialul.

Credem ca cel mai important lucru intr-o colaborare este comunicarea eficienta si intelegerea nevoilor si dorintelor tale.

Foloseste formularul de mai jos sau „arunca-ne” un mail la:

office[@]althaus-studios.ro

Raspundem imediat!